L’Ajuntament presenta les jornades del Dia Internacional de la Diversitat Funcional

L’Ajuntament presenta les jornades del Dia Internacional de la Diversitat Funcional

De l’1 al 3 de desembre es duran a terme distintes activitats i xarrades amb l’objectiu de lluitar per fomentar la integració social i igualtat de les persones que patixen alguna classe de discapacitat

La regidora de Benestar Social, Tere Macià, ha presentat les distintes activitats que es duran a terme amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Funcional que se celebra el pròxim 3 de desembre. La programació començarà l’1 de desembre amb una jornada sobre sexualitat en persones amb diversitat funcional i que es farà en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx.
“L’objectiu de fer estes activitats és donar visibilitat i fomentar la integració social i igualtat de persones amb alguna classe de discapacitat”, ha indicat Tere Macià.
Així mateix, les activitats continuaran el 2 de desembre al Pla amb una jornada d’esport adaptat en què podran participar persones amb o sense discapacitat. Entre els esports que es practicaran es troben el del bàsquet en cadira de rodes.
Per acabar, el 3 de desembre les associacions del Consell de Diversitat funcional es reuniran en la plaça de Santa Isabel on organitzaran taules informatives acompanyades d’activitats i música, com l’actuació del raper il·licità el Tete de Elche. La jornada conclourà amb la lectura del manifest.