El pla de renovació de voravies ja es troba executat en un 60%

El pla de renovació de voravies ja es troba executat en un 60%

El pla de renovació de més de 3.200 metres de voravies en mal estat, que suposa una inversió de 174.000 euros, ja es troba executat en un 60%, segons confirmà este matí l’alcalde d’Elx, Carlos González, durant una visita als treballs que s’estan executant en el carrer La Torre.

 “Estem actuant en zones que tenen el paviment prou deteriorat pel pas del temps. Algunes d’estes voravies tenien ja més de 30 anys i al final es convertixen en una molèstia per als ciutadans i en un problema per a l’espai públic”, assenyalà Carlos González.

Els carrers on s’han fet obres o es faran són La Torre (174 metres, en execució); Vicente Alonso Pérez (650 metres, s’inicien este mes); Lope de Vega (577 metres, finalitzades); zona del col·legi públic Giner de los Ríos, 710 metres voravies en els carrers Patricio Ruiz Gómez, Olegario Domarco Seller, Antonio Mora i Fausto Román (entorn de vivendes unifamiliars amb les voravies molt degradades), obra finalitzada; plaça del grup Sant Agatàngel (90 metres, finalitzada) i carrer Inca, en el Polígon de Carrús, (1.061 metres, s’inicia al desembre).

“Estem aprofitant per renovar rampes, on es pot, a fi d’afavorir l’accessibilitat de les persones amb discapacitat o de les que porten carrets, hi haurà aproximadament 15 rampes noves i l’empresa mixta Aigües d’Elx està canviant també escomeses en totes aquelles zones on són antigues, de plom”, afegí Carlos González.