L’associació “ARTES Cultura y Ocio” presenta el seu espectacle “Déjate llevar” en el Gran Teatre el 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat

L’associació “ARTES Cultura y Ocio” presenta el seu espectacle “Déjate llevar” en el Gran Teatre el 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat

El pròxim 3 de desembre tindrà lloc en el Gran Teatre d’Elx l’estrena de l’espectacle de dansa-teatre que l’associació ARTES Cultura y Ocio i Rokuro Kubi, el seu taller de teatre, han estat preparant durant tot este any 2016.
Cartell
Fullet

Es tracta d’un espectacle que dura aproximadament una hora, produït íntegrament per ARTES (direcció artística, coreografies, vestuari, música, escenografia…) i, sens dubte, suposarà la seua estrena un succés singular en la nostra ciutat. L’espectacle serà presentat per Antonio Sánchez, que llegirà un manifest de l’Associació amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
La trama o línia central de l’obra pot resumir-se en la busca de la llibertat, en la lliure elecció i en l’expressió dels desitjos més íntims de qualsevol persona.
La música, algunes peces originals de Josué Garcia i les coreografies de David Palazón, ens fan retrocedir i avançar en el temps, per reflexionar amb una veu del present que expressa el desig de ser un mateix contínuament.
La lluita, la por, l’enfrontament, la consciència, la presa de decisions, l’amor, el lliure pensament, són idees que se succeïxen i donen forma al desig de totes les persones de ser lliures i ser persones.

Esperem que es desperte l’interés del públic, la seua curiositat i la seua emoció i es “deixe dur” per les sensacions que transmet este grup de persones que, en este dia, oferirà una imatge diferent de les persones amb discapacitat, una imatge vinculada a les capacitats artístiques, a l’expressió, a la comunicació i a la cultura.