La remodelació del consultori de la Vallverda estarà llesta en dos mesos

La remodelació del consultori de la Vallverda estarà llesta en dos mesos

La remodelació del consultori mèdic de la Vallverda estarà llesta en uns dos mesos, segons confirmà el regidor de Promoció Econòmica i Manteniment, Héctor Díez, durant una recent visita a la pedania, en companyia de l’alcalde, Carlos González, de la pedània, Isabel Pascual, i d’altres membres de l’equip de Govern.

Les obres del consultori, que ja s’han iniciat, tenen un pressupost de 8.000 euros i consistixen en la reparació de la coberta de l’edifici per a evitar filtracions d’aigua quan plou, la reparació de la fatxada, que està descrostat, i en la pintura de l’immoble.

Per altra banda, s’han adjudicat també les obres de reforma de la coberta del col·legi públic d’Infantil i Primària “La Vallverda”, per 15.000 euros, i es realitzaran durant el període de vacacions nadalenques per no interferir en el desenrotllament de les classes.

L’equip de govern dugué a terme distintes actuacions durant els últims mesos en la pedania de la Vallverda. Entre altres, es netejà la pinada de la Lloma Valero, a pesar de ser competència de la Generalitat, a causa de la urgència de la intervenció pel perill que suposaven les branques properes a la carretera i les arrels que estaven alçant l’asfalt. Així mateix, s’eliminaran vessades i enderrocs dispersos per la pinada.

Entre altres treballs realitzats estan la instal·lació de dos aparcaments de bicicletes en la plaça de l’Església i en l’avinguda de la Vallverda, la reparació de clots en el camí del Tremendo, la col·locació de nous senyals en el carrer Cullera, la reparació de bancs de fusta en el carrer Polop i en el camí Torres del Gaità, la reparació de làmpares dels fanals en el parc del carrer Paco Viudes, la col·locació de bancs en la parada d’autobusos al costat de la guarderia Angelets i la neteja de voravies.