L’Ajuntament d’Elx presenta les II Jornades Municipals contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament d’Elx presenta les II Jornades Municipals contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament d’Elx ha presentat les II Jornades Municipals contra la Violència de Gènere, que se celebraran el pròxim 18 de novembre en el Centre Cultural de les Clarisses.

El succés, que enguany té com a lema “Feminismes per a viure”, començarà a les 9:30 hores amb l’obertura institucional. Seguidament, tindrà lloc la conferència inaugural “Les veus de la violència de gènere en adolescents”, a càrrec de Carmen Ruiz Repullo, doctora en Sociologia i experta en violència de gènere en adolescents.

A les 11:30 hores es durà a terme una taula redona on es debatran les bones pràctiques en violència de gènere. A més, es realitzaran diversos tallers, com el de prevenció de la violència de gènere en el prometatge, a càrrec de Mamen Moreno Juan, de l’Associació PRAXIS; o el de previndre la violència de gènere a través de la gestió emocional, des del marco educatiu, a càrrec de M.ª Ascensión Antón Esclapez, de l’Associació Dones Veïnals Elx.

Seguidament es presentarà el “Projecte d’intervenció per a la prevenció de la violència de gènere. Formació per al professorat”, a càrrec de Cristina Navarro Sánchez. Esta taula redona serà moderada per M.ª José Martínez Gutiérrez, Cap de Secció Servicis Socials Especialitzats.

A la vesprada, a les 17:30 hores, tindrà lloc la conferència i presentació del llibre “Mamá, quiero ser feminista”, de l’escriptora i periodista Carmen G. De La Cueva, responsable de la web literària “La Tribu”. A les 19:30 hores es procedirà a la clausura de les jordanes.

La inscripció a les II Jornades Municipals contra la Violència de Gènere és gratuïta i pot fer-se en la Casa de la Dona, pel teléfon 966659213 o pel correu electrònic igualdad@ayto-elche.es.