L’Ajuntament preveu que els propietaris del primer bloc de Sant Antoni tinguen les seues vivendes a principis de 2017

L’Ajuntament preveu que els propietaris del primer bloc de Sant Antoni tinguen les seues vivendes a principis de 2017

El consistori posarà en marxa un pla de rehabilitació de vivendes i eliminació de barreres arquitectòniques amb un cost de 300.000 euros

 

El regidor d’Urbanisme, José Manuel Sánchez, ha informat que els propietaris de les 74 vivendes i 51 places de garatge corresponents al primer bloc de Sant Antoni hi puguen entrar a viure a principis del 2017. En el termini que es va obrir perquè els veïns presentaren la sol·licitud de vivendes, el consistori va rebre 138 sol·licituds, de les quals han tingut prioritat d’elecció aquells usuaris triats mitjançant un sorteig realitzat el 2009.

“Els usuaris que s’han quedat sense vivenda, la tindran en l’adjudicació del segon bloc, que començarà a construir-se a finals de 2016”, ha explicat José Manuel Sánchez, i hi ha afegit que encara queden usuaris que presenten la sol·licitud de vivenda ja que, per motius externs, no han pogut presentar-la en aquesta primera adjudicació.

Així mateix, el regidor d’Urbanisme ha exposat que per als pressupostos del 2017 s’ha inclòs un pla de rehabilitació de vivendes i eliminació de barreres arquitectòniques, que tindrà un cost de 300.000 euros. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol millorar l’accessibilitat de les vivendes de la ciutat, reparar-ne els desperfectes i treballar en la conservació dels edificis de tot el municipi.