L’Ajuntament d’Elx presenta el II Congrés de Teràpia Interfamiliar

L’Ajuntament d’Elx presenta el II Congrés de Teràpia Interfamiliar

La regidora de Benestar Social, Tere Macià, i el president del Centre de Teràpia Interfamiliar, Javier Sempere, han presentat la segona edició del Congrés de Teràpia Interfamiliar (CTI), que se celebrarà durant els dies17, 18 i 19 de novembre en l’hotel Huerto del Cura.

“És una gran oportunitat per a conéixer de prop els nous models d’intervenció en els servicis socials”, ha indicat Tere Macià i ha ressaltat el treball que realitza el CTI amb les persones amb problemes emocionals, de conducta i psicològics de la nostra zona i amb els seus familiars.

El congrés tindrà una dinàmica pràctica, de manera que les famílies i els professionals de la salut mental treballen en equip per mitjà de nombroses activitats. “Les famílies juguen un paper important en el tractament de les persones que ho necessiten, per això han de cooperar en les activitats”, ha explicat Javier Sempere.

La inscripció a este congrés té un cost de 50 euros, amb un 50% de descompte per a socis de l’Associació Salut Mental i Kyma, estudiants menors de 26 anys, parats i jubilats, i pot fer-se a pel correu electrònic congresointerfamiliar@gmail.com.