María Pomares, pregonera del Nadal 2016

María Pomares, pregonera del Nadal 2016

L’alcalde Elche, Carlos González, i el president de l’Associació de Betlemistes d’Elx, Víctor Sánchez, han presentat el número 15 de la revista Pandereta i han anunciat la pregonera de Nadal, que enguany és la periodista María Pomares.

“La revista és un magnífic treball fet amb molta cura que servix per a anunciar-nos la vinguda de Nadal”, ha afirmat Carlos González. “Té un contingut extraordinari, cada any se superen més”, ha assenyalat la periodista de Monòver, Reme Sanz, que ha presentat l’acte.

El pròxim 8 de desembre el Gran Teatre recollirà el Pregó de Nadal, que enguany està a càrrec de la periodista i delegada del Diario Información a Elx, María Pomares. “En el pregó no puc oblidar-me de vivències personals, ja que Nadal és un motiu que ho requerix”, ha indicat la pregonera i ha reconegut sentir-se nerviosa per l’alt llistó que li han deixat els pregoners d’altres anys.

El mateix dia, a les 18:30 hores, es durà a terme la inauguració del tradicional Betlem Municipal, realitzat per l’Associació de Betlemistes d’Elx, ubicat en la Glorieta. Enguany, a més es farà un curset de betlemisme, que tindrà lloc des del 14 al 18 de novembre, de les 19:30 a les 22:00 hores en la sala d’exposicions de la fundació Caja Mediterráneo.