Tall de trànsit diumenge de matí en tot l’eix de l’avinguda de la Llibertat i l’avinguda de la Universitat

Tall de trànsit diumenge de matí en tot l’eix de l’avinguda de la Llibertat i l’avinguda de la Universitat

Els usuaris que vullguen anar a l’estadi Martínez Valero hauran de fer-ho per la Ronda Nord o pel pont del Bimil·lenari, i els que vullguen accedir a la Ciutat Esportiva ho podran fer abans de les 9.50 o després de les 11.30 hores

 

Amb motiu de la carrera solidària organitzada per AMACMEC diumenge que ve i on s’esperen prop de 10.000 participants, l’eix de l’avinguda de la Llibertat i l’avinguda de la Universitat quedarà tallat al trànsit aproximadament des de les 9.50 fins a les 11.30 hores, segons ha informat el regidor de Trànsit, Pepe Pérez, i l’intendent principal de la Policia Local, Jesús Andreu.

Els usuaris que vullguen acudir a veure l’Elx CF hauran d’accedir a l’estadi Martínez Valero bé per la Ronda Nord o bé des de Carrús pel pont del Bimil·lenari. Així mateix, aquells ciutadans que hagen d’anar a la Ciutat Esportiva, ja que és dia de partits, hauran d’accedir a les instal·lacions o abans de les 9.50 o després de les 11.30 hores.

Per a l’ocasió, segons ha informat Jesús Andreu, la Policia Local comptarà amb un desplegament de 55 agents més 100 voluntaris per tal de garantir que es complisquen les ordres de trànsit i la seguretat dels participants.