Un total de 3.658 persones ha votat els Pressupostos Participatius

Un total de 3.658 persones ha votat els Pressupostos Participatius

El Ajuntament d’Elx durà a terme durant l’any que ve les 152 propostes que han sigut elegides

Un total de 3.658 persones ha votat els Pressupostos Participatius de 2017. El termini per a votar acabà ahir i en total es duran a terme durant el pròxim any 152 propostes elegides en la votació, segons ha informat el regidor de Participació, Felip Sánchez.

“Estem molt contents per haver recuperat esta iniciativa que no es realitzava des de l’any 2011 i estem satisfets amb els resultats de les votacions”, ha explicat Felip Sánchez, que ha afegit que l’última volta que es feren s’aprovaren només 56 propostes, enfront de les 152 d’enguany.

Per als Pressupostos Participatius del 2017, l’Ajuntament ha destinat 1.000.000 d’euros que s’han repartit en 8 zones de la ciutat, 4 del Camp d’Elx i altres 4 pertanyents a la ciutat. Per a les zones del Camp d’Elx el Consistori ha destinat 100.000 euros i per a les zones de la ciutat, 150.000 euros.

Per a cada zona s’han aprovat entre 14 i 23 propostes, la majoria van dirigides a la reparació de camins i asfaltatge en les zones rurals, marquesines en les parades d’autobús o la senyalització de punts conflictius de seguretat. Destaquen les propostes que milloren l’accessibilitat, la mobilitat i la sostenibilitat, com fer accessible el Parc Municipal i ampliar el nombre d’estacions de Bici Elx.

De les 3.658 persones que han votat, el 52,6% són dones i el 42,6%, hòmens. Respecte al rang d’edat, el 50’6% dels votants tenen una edat compresa entre els 16 i els 30 anys; el 42’6%, entre els 31 i 64 anys; i el 6,8% restant més de 64 anys.

Propostes seleccionades per la ciutadania

Dades de votació