Un Nadal amb més il·luminació i una Cavalcada amb un recorregut més llarg

Un Nadal amb més il·luminació i una Cavalcada amb un recorregut més llarg

El regidor de Festes, José Perez, indica que hi haurà aproximadament entre 3.000 i 4.000 cadires més per a vore el recorregut dels Reis d’Orient

La plaça Primer de Maig disposarà d’il·luminació per primera volta

 

El regidor de Festes, Pepe Pérez, ha presentat la programació de Nadal, que començarà el pròxim 5 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat extraordinari i el concert de nadalenques que corre a càrrec de l’Escolania del Misteri.
“Per una banda, s’il·luminarà tot el recorregut de la Cavalcada de Reis, que enguany és més llarg, per la qual cosa hi haurà més carrers il·luminats; i, a més, s’afegirà decoració nadalenca en la rotonda de Maezca, la plaça de Baix, la plaça del Congrés Eucarístic, i s’instal·laran arcs en les distintes pedanies”, ha assenyalat Pepe Pérez, que ha afegit que l’empresa que s’encarrega de la il·luminació, que s’adjudicà per concurs, té un pressupost de 18.295 euros.
El regidor ha ressaltat també que enguany s’han col·locat decoració i enllumenat, a càrrec de l’Ajuntament, en la vessant del riu, l’arbre del pont de Canalejas, la plaça de Castella, la plaça de Benidorm, el Parc Salvador Allende, la plaça de les Flors, la plaça Primer de Maig, que per primera volta estarà il·luminada, i un arbre lluminós en el Jardí d’Andalusia.
Així mateix, a causa de la demanda dels ciutadans, enguany la Cavalcada disposarà de més recorregut, cosa que suposa un increment d’entre 4.000 i 5.000 seients.
Cartell
Per altra banda, el regidor de Festes ha presentat el cartell de Nadal, obra de l’artista Vicente Javier Poveda, guanyador del concurs de cartells nadalencs que organitzà l’Ajuntament.
“He volgut plasmar la ciutat d’Elx com era ans, o almenys com jo me l’he imaginada. He plasmat el Betlem, els Reis d’Orient, i en l’estampa apareixen també Santa Pola, l’illa de Tabarca i inclús el castell de Santa Bàrbara”, ha exposat l’autor.
D’esta manera, este cartell apareix també en els fullets amb la programació de Nadal. Enguany s’han imprés 20.000 unitats que es repartiran per tota la ciutat.