Visitelche celebra la Taula de Qualitat Turística per a fer balanç anual de la situació i presentar propostes d’adhesió al projecte SICTED

Visitelche celebra la Taula de Qualitat Turística per a fer balanç anual de la situació i presentar propostes d’adhesió al projecte SICTED

D’igual manera, s’ha presentat al Comité de Distinció la proposta de concessió, renovació o retirada de distintius de les empreses i dels servicis públics participants de la destinació SICTED. En l’actualitat, hi ha 60 empreses adherides al projecte, de les quals 45 són empreses distingides. En el pròxim comité es distingiran 7 noves empreses i es renovarà la resta. Està previst que l’acte d’entrega de distintius es realitze en el pròxim mes de febrer de 2017.

La Taula de Qualitat és l’òrgan col·legiat creat per tal de facilitar la participació i col·laboració, de tots els sectors econòmics i servicis públics de la destinació turística, en la gestió del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED).

Aquesta Taula de Qualitat està presidida per la regidora de Turisme, Mireia Mollà, vocals i Antonio Fernández, gestor de destinació SICTED ‘Elx, que a més actua com a secretari de la Mesa.

En el dia de hui, han estat presents la Coordinadora General de Visitelche, Pilar Macià, Marga Guilló, directora d’ADR Camp d’Elx, Mª Teresa Orts, Presidenta de l’Associació d’Empreses Turístiques d’Elx (AETE), Eva Beltrán, representant de l’Agència Valenciana de Turisme, amb competències en qualitat turística, i el secretari de la Taula de Qualitat Turística.