Visitelche ha acudit un any més a la fira IBTM que s’està celebrant a Barcelona.

Visitelche ha acudit un any més a la fira IBTM  que s’està celebrant a Barcelona.

Visitelche, representat per l’Elche Convention Bureau, ha acudit un any més a la fira IBTM que s’està celebrant estos dies a Barcelona, concretament del 29 de novembre a l’1 de desembre.

Es tracta de la fira internacional de turisme de reunions i incentius més important que se celebra a Espanya.
En esta edició l’associació d’empreses turístiques d’Elx ha volgut estar present d’una forma més activa, per això ha acudit també a la fira un representant d’esta associació, que amb la tècnic de Visitelche, s’encarregarà de promocionar i de donar a conéixer totes les instal·lacions, hotels i la resta d’atractius que Elx oferix per a esta classe de turisme.
Amb organitzadors de successos vinguts de pràcticament tot els països del món, durant la primera jornada , hem tingut l’oportunitat d’entrevistar-nos amb representants dels països següents: Finlàndia, República Txeca, Regne Unit, Rússia, Xina, Noruega, Marroc i Espanya.