L’Ajuntament presenta les activitats per a persones majors durant les festes de Nadal  

L’Ajuntament presenta les activitats per a persones majors durant les festes de Nadal   

El regidor de Persones Majors, Carlos Sánchez, ha presentat les activitats per a Persones Majors que es duran a terme durant les festes de Nadal. El dia 30 es farà un tardeo sènior en el Bailongo a l’estil Nit de Cap d’Any, amb photocall, cotilló i raïms de la sort.

El regidor de Persones Majors, Carlos Sánchez, ha presentat les activitats per a Persones Majors que es desplegaran durant les festes de Nadal. El dia 30 es farà un tardeo sènior en el Bailongo a l’estil Nit de Cap d’Any amb photocall, cotilló i raïms de la sort.
“Esta iniciativa respon a la petició d’algunes persones majors que es posaren en contacte amb nosaltres perquè no podien acudir al ball els dies 24 i 25 de desembre; i els dies 31 de desembre i 1 de gener”, ha indicat el regidor de Persones Majors.
Tot aquell que vulga acudir a esta festa haurà d’arreplegar les invitacions en la Regidoria de Persones Majors. Així mateix, es recorda que els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1 de gener sí que hi haurà ball.
Per la seua part, el dia 21 s’ha organitzat una eixida al Museu de Puçol. L’Ajuntament ha habilitat dos autobusos per a la convivència que durarà fins a les 13 hores.