El regidor d’Emergències destaca el bon funcionament del dispositiu de prevenció davant del temporal

El regidor d’Emergències destaca el bon funcionament del dispositiu de prevenció davant del temporal

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Pérez, i el coordinador d’Emergències, Jesús Andreu, han fet hui balanç dels danys causats pel temporal que este cap de setmana ha assotat el municipi.

“Des de la regidoria d’Emergències volem destacar que a pesar de la força del temporal de pluja i vent que ens ha assotat durant el cap de setmana no hem hagut de lamentar, fins ara, danys personals ni tampoc danys materials d’importància. Diem fins ara perquè encara seguim en alerta”, ha declarat José Pérez.
El regidor ha explicat que “encara que és cert que la pluja ha deixat inutilitzades durant hores algunes carreteres del municipi, el dispositiu preventiu plantejat per la Policia Local, Bombers, Protecció Civil, Aigües d’Elx i Dya ha complit la seua comesa. Per això, volem felicitar-los pel gran treball que han realitzat tallant al trànsit les zones amb acumulació d’aigua per evitar accidents de trànsit i netejant embornals”.
Per la seua part, el regidor ha destacat el bon funcionament del nou col·lector de Carrús que ha evitat que es repetisquen les inundacions que es produïen en el carrer Pere Joan Perpinyà i altres punts de Carrús.
Pérez ha apuntat que la mesura preventiva del tancament del Parc Municipal i dels espais públics a l’aire lliure ha afavorit que no s’hagen produït possibles incidents i ha aclarit que la decisió de suspendre hui les classes ha sigut adoptada en previsió que el temporal puga empitjorar. “Cal tindre en compte que molts centres educatius a Elx es troben en horts amb el risc que suposa la caiguda de palmeres”, ha dit.