Les festes de Nadal apleguen a Elx amb més il·luminació

Les festes de Nadal apleguen a Elx amb més il·luminació

Per primera volta el Parc Primer de Maig disposarà de llums i el recorregut de la Cavalcada serà més llarg, raó per la qual hi haurà més carrers il·luminats

Enguany s’ha instal·lat més enllumenat. Per una banda, s’ha il·luminat tot el recorregut de la Cavalcada de Reis, que enguany passarà també per Pont dels Ortissos i Mestre Albéniz, per la qual cosa hi ha més carrers il·luminat; a més, s’ha afegit decoració nadalenca en la rotonda de Maezca, la Plaça de Baixi la plaça del Congrés Eucarístic, i s’han instal·lat arcs en totes les pedanies. Estes actuacions correran a càrrec de l’empresa adjudicatària, que té un pressupost de 18.250 euros
Així mateix, s’han col·locat decoració i enllumenat, a càrrec de l’Ajuntament, en la vessant del riu, l’arbre del pont de Canalejas, la plaça de Castella, la plaça de Benidorm, el parc Salvador Allende, la plaça de les Flors, la plaça Primer de Maig que per primera volta estarà il·luminada, i un arbre lluminós en el Jardí d’Andalusia.