Un total de 82 operaris conformarà el dispositiu especial de Nadal d’arreplega de brossa

Un total de 82 operaris conformarà el dispositiu especial de Nadal d’arreplega de brossa

L’Ajuntament recorda que els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà arreplega de brossa, raó per la qual es demana a la ciutadania que evite depositar els residus orgànics en els contenidors durant eixes dos jornades

El regidor de Neteja, Hector Diéz, ha presentat el dispositiu especial de neteja que actuarà durant les festes de Nadal. En total, seran 82 els operaris que actuaran durant els dies 25 i 26 de desembre que, segons el regidor, són els dies en el quals més brossa es deposita.
Així mateix, Héctor Díez ha recordat que durant els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà arreplega de brossa tal i com dicta el plec de condicions del contracte que l’Ajuntament té amb Urbaser. “Demanem a la ciutadania que per favor eixos dies no depositen la brossa en els contenidors a fi d’evitar amuntegaments”, ha explicat el regidor de Neteja.
Durant els dies 25 de desembre i 1 de gener es reforçarà el servici de neteja en un 60% per als equips de repàs i un 27% en los peons d’agranada.