Els cines Odeón reben prop de 60 mil espectadors en 2016

Els cines Odeón reben prop de 60 mil espectadors en 2016

– Les pel·lícules Que Dios nos perdone, El hombre de las mil caras o Mascotas formaran part de la programació de la filmoteca en el primer trimestre de 2017

Els cines Odeón reberen en 2016 prop de 60 mil espectadors, una xifra que segons ha explicat este matí la regidora de Cultura, Patrícia Macià, és bastant bona tenint en compte que les instal·lacions de la filmoteca il·licitana estigueren tancades durant diversos mesos per reformes.
Concretament la sala A dels Odeón rebé en 2016 48.336 espectadors; la sala B, 9.264 espectadors; i, per acabar, la programació extraordinària de la filmoteca reuní 691 espectadors. “Són dades que demostren el gran interés que té el públic il·licità en els cines Odeón”, ha expressat Patrícia Macià.
La regidora de Cultura ha presentat també la programació dels cines Odeón de cara al primer trimestre del 2017. La filmoteca disposarà de huit pel·lícules. De l’11 al 15 de gener es projectarà la pel·lícula espanyola Tarde para la ira; del 18 al 22 de gener, la pel·lícula de Woody Allen Café Society; del 25 al 29 de gener, el film anglés Sunset Song; de l’1 al 5 de febrer, la pel·lícula francesa Pastel de pera con lavanda; del 8 al 12 de febrer, la pel·lícula espanyola El hombre de las mil caras; del 15 al 19 de febrer, la pel·lícula irlandesa Sing Street; del 22 al 26 de febrer, Capitan Fantastic; de l’1 al 5 de març, Yo, Daniel Blake; del 8 a 12 de març, la pel·lícula espanyola Que Dios nos perdone; del 15 al 19 de març, Verano en Brooklyn; del 22 al 26 de març, la pel·lícula espanyola El elegido; i del 29 de març al 2 d’abril, la pel·lícula Maggie’s Plan.
En la programació infantil del 15 al 15 de gener es projectarà la pel·lícula Ribbit; del 21 al 22 de gener, El pinzell màgic; del 28 al 29 de gener, El principito; del 4 al 5 de febrer, Cazadores de dragones; de l’11 al 12 de frebrer, Heidi; del 18 al 19 de febrer, Al sostre del món; del 25 al 26 de febrer, Mascotas; del 4 al 5 de març, Robinson, una aventura tropical; de l’11 al 12 de març, El niño y la bestia; del 18 al 19 de març, Cigüeñas; del 25 al 26 de març, Phantom Boy; y de l’1 al 2 d’abril, Axel, el pequeño gran héroe.
Dins de la programació del Cicle de Cinema en Valencià, el 26 de gener es projectarà el film La propera pell; el 23 de febrer, Oh, quina joia!; i el 23 de març, El rei borni. Dins de les projeccions extraordinàries, el 16 de febrer es projectarà Frankenstein i el 9 de març el documental Ladrones de vidas, niños robados en la Comunidad Valenciana.
“Com es pot comprovar hi ha molta varietat en la selecció de les pel·lícules, que és el principal objectiu de l’equip de govern”, ha explicat Patrícia Macià.
Així mateix, l’entrada normal per a anar a vore les pel·lícules és de 3 euros els dies normals, 1,5 euros els dimecres i gratuïta per als estudiants i jubilats. L’entrada per al Cicle de Cinema en Valencià i la programació extraordinària és totalment gratuïta.
Consell de Cultura
Patrícia Macià ha explicat que durant el primer trimestre de l’any es durà a terme un Consell de Cultura per primera volta en l’Ajuntament d’Elx en el qual estaran representades totes les àrees culturals de la ciutat per a fer partícips tots els representants culturals de les decisions que es puguen prendre en l’àrea.