REPARACIÓ DE LA PISTA ESPORTIVA DEL CENTRE CÍVIC DE MATOLA

REPARACIÓ DE LA PISTA ESPORTIVA DEL CENTRE CÍVIC DE MATOLA

 

Els regidors de Participació i el d’Esports, Felip Sànchez i  Jesús Pareja, respectivament, han visitat el Centre Cívic de Matola acompanyats de tècnics d’ambdues regidories per a examinar la pista esportiva del centre amb el pedani de Matola i  representants veïnals.

En  la Junta Municipal de  l’Algoda, Matola, Puçol i Algorós es va plantejar la necessitat de reparar la pista esportiva del centre cívic, qüestió que la regidoria de Participació va traslladar a la d’Esports, que una vegada examinada la pista pels seus tècnics,  pròximament sanejarà el pavimentat i pintarà tota la superfície de la mateixa i les porteries.

En els pròxims dies en este mateix centre cívic la Regidoria de Participació amb la de Manteniment repararà la teulada, dins de les actuacions de recuperació de propostes no fetes amb anterioritat del Pressupost Participatiu.
centre_civic_matola-1