Els Arenals del Sol disposarà de caixer automàtic a partir d’aquest estiu

Els Arenals del Sol disposarà de caixer automàtic a partir d’aquest estiu

La Junta de Govern Local aprova sol·licitar a la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni la cessió d’una parcel·la a l’Altet per a destinar-la a desenvolupar activitats per a la pedania

Patrícia Macià i Antonio García, en qualitat de portaveus de la Junta de Govern Local, han anunciat aquest matí les principals accions que s’hi han aprovat. Macià ha explicat que s’ha aprovat el conveni perquè el banc Caixa Rural Central puga instal·lar un caixer automàtic en la façana de l’Oficina Central dels Arenals del Sol.

“És una petició que es portava fent des de fa molt de temps i que és molt necessària perquè a l’estiu la pedania duplica la seua població”, ha explicat Patrícia Macià, que ha afegit que es va remetre un escrit a les principals sucursals i que va ser Caixa Rural Central la que es va interessar per a instal·lar el caixer automàtic. El conveni tindrà una durada d’un any i serà tant l’entitat bancària com l’Ajuntament els que decidisquen si renovar el contracte o no.

L’Altet

La Junta de Govern Local ha aprovat sol·licitar a la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni la cessió d’ús d’una parcel·la a l’Altet per a destinar-la a desenvolupar finalitats d’interès general en benefici dels veïns de la pedania.

L’immoble se situa al carrer Dama d’Elx i, segons ha explicat Patrícia Macià, ara s’està a l’espera que els tècnics establisquen si l’immoble cal rehabilitar-lo o derruir-lo i tornar a construir-lo.