Benestar Social presenta la campanya “Xarxes sanitàries solidàries”

Benestar Social presenta la campanya “Xarxes sanitàries solidàries”

L’objectiu és oferir a estudiants i professionals les eines necessàries per a tenir un major coneixement sobre aspectes relacionats amb la salut

Tere Maciá, regidora de Benestar Social, ha presentat aquest matí la campanya “Xarxes sanitàries solidàries”, una iniciativa impulsada per les ONGD medicusmundi Mediterrània, ACOEC, Farmamundi i medicusmundi Alacant per a oferir a estudiants i professionals les eines necessàries per a tenir un major coneixement sobre aspectes relacionats amb la salut.

Un altre dels objectius d’aquesta iniciativa és visibilitzar la implicació del sector sanitari de cada província en temes de salut global i crear un espai on les ONGD sanitàries puguen informar sobre el treball que realitzen i on els interessats puguen establir un primer contacte amb aquestes.

Les ONGD estaran vinculades durant el mes de novembre per la Mostra de Cinema “Salut, Drets, Acció” com una activitat adreçada als membres de les entitats que formen part de les xarxes provincials.