Detingut l’autor amenaça amb arma blanca a empleat d’establiment

Detingut l’autor amenaça amb arma blanca a empleat d’establiment

Brigada Nocturna de Policia Local aconsegueix detenir l’autor d’amenaça amb arma blanca a empleat d’establiment

 

El dia 11 de juliol a les 03.30 hores la Brigada Nocturna de la Policia Local d’Elx va detenir un home que havia pegat a fugir després d’amenaçar amb un arma blanca l’empleat d’una tenda 24 hores.

Segons testimoniatge de l’afectat, el detingut va començar a mostrar una actitud violenta en ser-li negada la compra de beguda alcohòlica, ja que està prohibida la seua venda després de les 22.00 hores. El presumpte autor dels fets va arribar a immobilitzar i agafar del coll l’empleat, alhora que treia de la seua butxaca una navalla amb la qual va amenaçar amb ferir-lo. Gràcies a l’estat d’embriaguesa de l’agressor, el treballador de l’establiment va aconseguir escapolir-se i expulsar-lo de la tenda, malgrat això va arribar a témer per la seua integritat fins i tot després de l’eixida d’aquell del local.

L’afectat va procedir a comunicar els fets a la Policia Local, que als pocs minuts, gràcies a la descripció facilitada, van donar amb el possible autor que coincidia plenament amb aquesta. Aquest, en adonar-se de la patrulla actuant va mantenir una actitud fugissera, i es va observar com en determinat moment es desfeia d’un objecte entre dos vehicles. Després d’interceptar-lo i donar-li l’alt, la patrulla actuant comprovà que l’objecte del qual s’havia desfet era precisament la navalla protagonista de l’amenaça, cosa que motivà, conseqüentment, la detenció de l’implicat.