Detenció de baró per agredir la seua parella i auxiliadors

Detenció de baró per agredir la seua parella i auxiliadors

Brigada territorial de policia comunitària deté un baró per agredir la seua parella i els seus auxiliadors

El passat dia 9 de juliol a les 7.40 hores, una unitat de la Policia Local d’Elx, pertanyent a la Brigada Territorial de Policia Comunitària, va procedir a la detenció d’un home per un presumpte delicte de violència masclista en via pública, en què va arribar a agredir els auxiliadors de l’agredida.

Els fets van tenir lloc a l’eixida d’una discoteca. L’origen de l’agressió va ser una discussió per gelosia, que va derivar en puntades a la víctima, que una vegada en el sòl va ser agarrada del pèl i sacsada. En ser observat aquests fets per una parella que es trobava en la zona van procedir a intervenir, motiu pel qual el presentat com a detingut va començar a propinar-los colps i puntades també a ells.

Personades les patrulles policials, i a la vista de les declaracions i testimoniatges, es va procedir a la detenció de l’agressor, que segons va declarar la seua parella no era la primera vegada que era receptora d’aquestes agressions i vexacions.

La gelosia va ser també l’excusa de la detenció d’un altre home el dia 7 de juliol a les 20.15 hores. Després de diverses espentes a la seua parella en un discussió la nit prèvia i en presència de la seua filla menor de poca edat, en el dia de la denúncia, el detingut va arribar a llançar un telèfon mòbil que va impactar contra la víctima, per a acabar amenaçant-la en cas de reclamar ajuda. Aquesta va acabar per requerir presència policial, i es va procedir a la detenció del presumpte autor dels fets per les autoritats intervinents, mentre aquest es trobava en el parc amb la menor, que va quedar amb la mare.