Detenció de consumidor d’estupefaents en via pública per resistència

Detenció de consumidor d’estupefaents en via pública per resistència

El dia 12 de juliol a les 01.15 hores, la Brigada Nocturna de la Policia Local d’Elx va detenir un jove que es trobava consumint substàncies estupefaents en la finestra d’un establiment tancat i que va pegar a fugir després de ser sorprés.

La sala d’operacions de Policia Local va rebre avís que els alertava del possible consum de cocaïna de forma inhalada d’un grup de persones enfront d’un bar situat en el carrer Juan Maciá Esclapez, a més d’efectuar un gran escàndol. En personar-se la patrulla per confirmar el requeriment, troben aquest enfront del referit local, moment en el qual, en percatar-se el detingut de la presència dels agents, va emprendre la carrera després d’arreplegar ràpidament els elements utilitzats.

Iniciada la persecució a peu i en vehicle policial aconsegueixen arribar fins a ell i es procedeix a donar-li l’alt en reiterades ocasions. Davant aquesta situació, l’implicat va tractar d’escapolir-se dels actuants, desobeint a aquests de manera desafiadora. Malgrat la gran resistència mostrada, la patrulla de Policia Local va aconseguir, finalment, la seua detenció; encara que els agents han patit lesions fruit de l’actuació.