L’Ajuntament ajuda a promocionar el meló de Carrissars

L’Ajuntament ajuda a promocionar el meló de Carrissars

El regidor de Medi Rural i el president de la Comunitat de Regants firmen un conveni de col·laboració per a donar suport a l’agricultura

L’Ajuntament d’Elx recolza el treball de la Comunitat de Regants de Carrissars amb un conveni de col·laboració que han rubricat aquest matí en la Sala del Consell el regidor de Medi Rural, Antonio García, i el president dels regants, Fernando Antón.

Antonio García ha destacat que és el primer conveni que firmen l’Ajuntament i la Comunitat de Regants, encara que han mantingut diferents formes de col·laboració. Aquest acord suposa “recolzar al cent per cent el treball que es realitza a Carrissars, en una zona que combina l’agricultura sostenible i un parc natural”, segons va assenyalar el regidor.

Antonio García va defensar aquest conveni com un “model de futur” amb el qual es pretén “posar en valor el meló de Carrissars, molt apreciat en tots els mercats”. Així mateix, García va destacar que el pròxim dia 13 es realitzarà el primer tall de meló, un acte que comptarà amb la presència de la consellera d’Agricultura Elena Cebrián.

El conveni contempla una dotació de 1.500 euros per a finançar l’acte del tall i també preveu promocionar el fruit aprofitant els festejos de l’estiu. La previsió de la collita d’enguany està sobre els 350.000 quilos, encara que pot ser un poc inferior a causa d’una plaga de conills i a la sequera, segons va explicar Antón, encara que va precisar que serà de gran qualitat.

El president dels regants va agrair el suport de l’Ajuntament perquè “és un recolzament al treball que estem realitzant a Carrissars”. També suposa, segons Antón, “posar en valor el territori”.

Convenio de colaboración con la Comunidad de Regantes de Carrizales de Elche Veure enllaç