L’Ajuntament millora la senyalització per a facilitar l’accés als pàrquings del centre històric

L’Ajuntament millora la senyalització per a facilitar l’accés als pàrquings del centre històric

El regidor de Via Pública, Héctor Díez, informa que s’estan col·locant un total de 18 nous cartells. L’objectiu és presentar els itineraris d’accés als aparcaments sense creuar la Corredora

El regidor de Via Pública, Héctor Díez, ha anunciat avui que l’Ajuntament està procedint a la millora de la senyalització dels aparcaments públics del centre de la ciutat amb la col·locació de 18 nous cartells verticals que se sumen als 12 ja existents.

“L’objectiu és facilitar al màxim la informació sobre els itineraris d’accés a la zona centre. En el Pont de Canalejas, en el Pont de la Verge o en la Porta d’Alacant ja es pot veure la nova senyalització d’aparcaments que permet amb moltíssima facilitat completar els diferents itineraris d’accés al centre sense haver de travessar la Corredora”, ha assenyalat el regidor.

Els nous senyals faciliten els accessos als aparcaments de Traspalau, Gran Teatre, Centre de Congressos i per primera vegada a l’aparcament públic de Candalix.

“Aquesta és una reivindicació plantejada pels comerciants de la zona centre en les nostres reunions”, ha indicat el regidor que ha afegit que “pretenem que amb l’accés restringit a la Corredora siga molt fàcil arribar als aparcaments de la zona centre per a poder gaudir passejant i comprant en els comerços”.