L’Ajuntament presenta l’edició XXIX del Torneig Internacional d’Handbol de Torrellano

L’Ajuntament presenta l’edició XXIX del Torneig Internacional d’Handbol de Torrellano

Un total de 124 equips participaran en l’esdeveniment esportiu i s’espera l’arribada de més de 2.500 assistents provinents de diferents punts d’Europa i Àfrica

 

Jesús Pareja, regidor d’Esports, ha presentat aquesta el matí l’edició número XXIX del Torneig Internacional d’Handbol de Torrellano (Torrellano Cup). L’esdeveniment esportiu se celebrarà del 12 al 16 de juliol en diferents punts de Torrellano i la Institució Firal Alacantina (IFA).

“La Torrellano Cup és un esdeveniment icònic per a la ciutat i enguany participaran 124 equips i s’espera l’arribada de 2.500 persones provinents de diferents llocs d’Europa i Àfrica”, ha explicat el regidor d’Esports.

La Federació Europea d’Handbol va incloure la Torrellano Cup fa uns anys com un Torneig Oficial, donant-li la categoria d’un dels esdeveniments més importants del món dins de l’handbol base.

Una de les característiques de l’esdeveniment esportiu és la quantitat d’equips d’altres països que participen. Enguany vindran d’Alemanya, Algèria, Bulgària, Camerun, Egipte, Espanya, Malta, el Marroc, Noruega, Rússia i Portugal.