L’Ajuntament se suma a la campanya de la Generalitat per a evitar els incendis forestals

L’Ajuntament se suma a la campanya de la Generalitat per a evitar els incendis forestals

L’Ajuntament d’Elx se suma a la campanya de la Generalitat Valenciana “Stop al foc, la teua actitud pot marcar la diferència” amb la qual es pretén alertar el ciutadà sobre la necessitat d’adoptar totes les mesures preventives possibles per a evitar incendis forestals.

La campanya va començar a l’abril i ara es reforça fins al mes de setembre centrant els missatges en la importància d’evitar conductes de risc en l’ús del foc que puguen provocar una ignició i a tenir actituds cíviques responsables enfront dels incendis forestals.

L’objectiu dels missatges consisteix a sensibilitzar el ciutadà sobre el perill que comporta la imprudència i el descuit de l’ús del foc en la muntanya. Per a això, recorda factors de risc com les barbacoes, l’ús de petards, les fogueres i els cigarrets mal apagats i les seues conseqüències, i ofereix recomanacions per a disminuir el risc per activitats imprudents, a més de promoure hàbits i actituds responsables i alertar sobre el perill d’incendi forestal en la interfície urbanoforestal. Quant a això, cal recordar que està prohibit encendre foc en terreny forestal en les èpoques de major risc.