Presentació II Jornades Equips Directius Escolars del Camp d’Elx

Presentació II Jornades Equips Directius Escolars del Camp d’Elx

La regidora d’Educació, Patrícia Macià, ha presentat aquest matí les II Jornades d’equips directius Escoles del Camp d’Elx

 

“L’educació en el segle XX. Demandes i respostes” en les quals participen els onze col·legis del Camp d’Elx. Una trobada en la qual col·labora la regidoria d’Educació i en què es pretén caminar cap a la construcció d’una escola pública digna i de compromisos amb els valors democràtics, reflexionar sobre la identitat i la gestió escolar i posar en pràctica estratègies i eines per a la gestió òptima de la labor docent.

Tal com ha explicat Miguel López, director d’aquestes jornades, “els onze col·legis del Camp d’Elx ens reunim per a analitzar els problemes que ens afecten i avançar en el contingut de la gestió jurídica”.
Les jornades se celebren els dies 6 i 7 de juliol en la seu del Cefire (Av. Maestro Melchor Botella, 10) i comptaran amb ponents de la talla de Juan Bautista Llorca, secretari territorial de la Conselleria d’Educació, que parlarà de “La gestió administrativa d’un centre educatiu”.