Uns cubs per a informar de la programació cultural

Uns cubs per a informar de la programació cultural

La Regidoria de Cultura ha instal·lat en cinc zones de la ciutat unes estructures amb informació sobre les diferents activitats que es celebraran al llarg dels pròxims mesos

La regidora de Cultura, Patrícia Macià, ha presentat aquest matí els cinc cubs que s’han col·locat en les ximeneres de Carrús, el poliesportiu del Pla, plaça 1 de Maig, plaza de Castella i carrer Reina Victòria, amb la finalitat d’informar tant als habitants del centre com de les diferents pedanies d’Elx de les múltiples activitats que es desenvoluparan al llarg dels pròxims mesos.

L’estructura compta amb quatre cares en les quals es pot visualitzar les activitats de L’Escorxador i dels Cinemes Odèon i la programació dels projectes Barris i Pedanies i Elx al juliol.

Macià ha destacat l’interés, des de la Regidoria de Cultura, de promoure activitats per a totes les zones i públics i possibilitar el trasllat de la informació sobre cultura als barris perquè els il·licitans i les il·licitanes puguen gaudir de la gran oferta cultural disponible.