Ana Arabid: “És indignant que el sostre de gasto ens impedisca destinar els ingressos de l’Estat per a millorar la ciutat i els serveis”

Ana Arabid: “És indignant que el sostre de gasto ens impedisca destinar els ingressos de l’Estat per a millorar la ciutat i els serveis”

La regidora d’Hisenda ha informat que es rebran tres milions d’euros més del que estava estipulat per part del Govern central però que aquests diners hauran de ser avançats als bancs.

Ana Arabid, regidora d’Hisenda, ha informat aquest matí que el Govern central ingressarà a l’Ajuntament tres milions d’euros més del que s’esperava per la recaptació d’impostos estatals.

“Són imposts que vénen de l’IRPF, IVA, tabac o hidrocarburs”, ha explicat la regidora d’Hisenda, que ha afegit que 1.500.000 milions provenen de la liquidació d’impostos estatals del 2015.

L’edil d’Hisenda ha explicat que malgrat que puga semblar una bona notícia, aquests diners no poden ser destinats a millores en la ciutat i els serveis. “No es poden gastar pel sostre de gasto que ens obliga a avançar aquests diners als bancs”, ha explicat Arabid.

Segons Ana Arabid, aquesta regla de gasto solament beneficia als bancs i a l’Estat. “És indignant per als ajuntaments que complim amb tots els pagaments i els portem al dia”, ha apuntat l’edil d’Hisenda, que ha afegit que aquesta és una mostra de les “errònies prioritats de la gestió del Partit Popular”.