Caixer Arenals del Sol

Caixer Arenals del Sol

 

Els veïns i visitants dels Arenals del Sol ja tenen caixer automàtic

 

Aquest mateix matí ha entrat en funcionament el caixer automàtic de Caixa Rural Central situat en l’av. Sant Bartolomé de Tirajana, 42. D’aquesta forma, i gràcies a les gestions realitzades per l’alcalde, Carlos González, aquesta pedania il·licitana que a l’estiu arriba als 25.000 habitants, recupera un servei molt demandat pels veïns.

Cal recordar que el passat mes de maig l’alcalde va remetre una carta a les diferents entitats bancàries en què sol·licitava que instal·laren caixers automàtics als Arenals per a atendre les necessitats dels residents i visitants.

Finalment, ha sigut Caixa Rural qui ha instal·lat el caixer automàtic just al costat de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OMAC) dels Arenals, en l’avinguda Sant Bartolomé de Tirajana, al bell mig de la pedania.