Detingut després d’atracar i agredir un usuari de caixer

Detingut després d’atracar i agredir un usuari de caixer
El dia 24 d’agost entorn de les 01.00 hores, la patrulla de Policia Local, que es trobava atenent un atropellament en el carrer Jorge Juan, va ser alertada per tres persones a la carrera que perseguien un individu.

Iniciada la persecució a peu i coordinats mitjançant ràdio, els agents aconsegueixen interceptar l’implicat en les rodalies del carrer Tinent Ruíz Bru amb Benito Pérez Galdós. Segons va indicar el requirent als actuants, el finalment presentat com a detingut i d’uns 45 anys d’edat el va sorprendre després de traure diners del caixer, i l’amenaçà amb un ganivet de grans dimensions. Que en intentar escapolir-se instintivament de la situació, l’atracador li va ocasionar un profund tall en els dits de la mà.

La patrulla intervinent va haver de requerir assistència sanitària per a atendre a la víctima, que sagnava abundantment, després d’efectuar ells mateixos les primeres cures. En l’escorcoll de seguretat es troben altres objectes possiblement relacionats amb anteriors actuacions delictives i que són incloses en la compareixença de Policia Local en Comissaria.

Els testimonis dels fets van córrer immediatament a assistir el veí i van iniciar la persecució que va alertar la patrulla. A més, un tercer ciutadà va col·laborar en la localització del ganivet, d’uns 20 centímetres de fulla, amb el qual es va efectuar l’atracament. Cal destacar, de nou, la important tasca de la col·laboració ciutadana en la seguretat col·lectiva.