El pilot de la Volta Ciclista a Espanya arriba a les carreteres d’Elx

El pilot de la Volta Ciclista a Espanya arriba a les carreteres d’Elx

 

Aquest diumenge 27 d’agost la Volta Ciclista a Espanya tornarà a rodar per les carreteres il·licitanes, donant-li color a l’últim diumenge del mes d’agost.

 

Des de l’Ajuntament d’Elx s’ha coordinat el dispositiu necessari per a poder gaudir de la Volta Ciclista a Espanya al seu pas pel municipi, en concret per les pedanies de la Marina i l’Altet, així com per a evitar en la mesura que siga possible les retencions en la circulació de vehicles que es puguen ocasionar al seu pas, tenint en compte sobretot l’accés a les platges.

Recomanem que els que vulguen acostar-se a gaudir de la Volta i/o a les platges d’Elx ho facen amb la suficient antelació per a evitar problemes de trànsit.

Els horaris de pas de la carrera (els horaris no patiran pràcticament desfasament ja que són inici d’etapa).

La Marina 13.50 h (Km 20 de l’etapa)

L’Altet 14.20 h (Km 38 de l’etapa)

Per als que vulguen arribar amb més antelació a gaudir de l’espectacular caravana de la Volta, cal recordar que aquesta passa per la Marina a partir de les 12.30 i per l’Altet a les 13.00 hores.

El dispositiu de trànsit per al suport a la Volta Ciclista a Espanya ha sigut coordinat per Policia Local i la Regidoria d’Esports d’Elx, comptant amb la col·laboració de Protecció Civil i amb voluntaris de l’Associació de Veïns Pinomar La Marina, la Unió Ciclista Il·licitana, el Club de Patinatge Elx, el Club Atlètic l’Altet i Grup Ciclista For Riders.

Ambulàncies DYA disposarà de dos punts d’assistència sanitària tant a la Marina com a l’Altet, a més d’aportar col·laboradors de recolzament.

Dispositiu de recolzament al pas de la Volta per Elx:

Policia Local + 20 agents

Protecció Civil 20

AAVV la Marina, Unió Ciclista Il·licitana, Club Patinatge Elx i Club Atlètic l’Altet 70