Inscripció als tallers dels centres socials: programa d’animació sociocultural

Inscripció als tallers dels centres socials: programa d’animació sociocultural

La Regidoria de Benestar Social ha posat en marxa els diversos tallers que es desenvoluparan en els centres socials per a la temporada 2017/2018. El termini d’inscripció estarà obert de l’1 al 15 de setembre.

 

Inscriu-te en els tallers

Consulta l’oferta de tallers

Les inscripcions es podran realitzar  a través  de la web municipal, en l’enllaç de dalt,  i des de les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC), en aquest cas serà necessari la identificació mitjançant DNI. També es podrà acudir als centres socials d’Altabix, Poeta Miguel Hernández i Polivalent de Carrús els dies 1, 4, 5 i 6 de setembre, en horari de 09.30 a 12.00 h (necessària identificació amb DNI).

Podran inscriure-s’hi totes aquelles persones empadronades en el municipi d’Elx i solament es permetrà realitzar una única sol·licitud per persona, que podrà ser modificada durant el període d’inscripció. A més, es podran triar, per ordre de preferència, fins a tres tallers, encara que solament s’admetrà un màxim de dos per persona. Les places s’adjudicaran per sorteig informàtic i, una vegada adjudicats els tallers i horaris a cada persona, no s’admetrà cap canvi.

Els tallers començaran el 2 d’octubre de 2017 i finalitzaran el 15 de juny de 2018. Es realitzarà un acte d’obertura que tindrà lloc el 28 de setembre, de 18.30 a 20.30 h en la plaça del Congrés Eucarístic.

La llista d’admesos es podrà consultar, a partir del 22 de setembre en:

-La web municipal elche.es (introduint DNI)

-Els taulers d’anuncis dels diferents centres socials.

-Aquells que hagen introduït el seu correu electrònic en la inscripció rebran una resposta automàtica amb la confirmació de la seua inscripció i, posteriorment, amb informació sobre la seua selecció.

-Es notificarà per SMS a aquells que faciliten el seu número de telèfon mòbil.

Gimnàstica per a majors, pintura, balls de saló, psicologia, teatre o manualitats són alguns dels tallers que s’ofereixen en aquest programa d’animació sociocultural.

Poden consultar tota l’oferta de tallers ací.