L’exposició “Immaterial. Patrimoni i Memòria Col·lectiva” ja és la més visitada en el MAHE en els últims dos anys

L’exposició “Immaterial. Patrimoni i Memòria Col·lectiva” ja és la més visitada en el MAHE en els últims dos anys

La mostra romandrà oberta fins al pròxim 17 de setembre en el museu il·licità

El diumenge és el dia preferit per a la visita, que es realitza majoritàriament en família i en grups d’amics

Un total de 3.729 persones, a data del 18 d’agost, s’han deixat seduir per l’exposició fotogràfica “Immaterial. Patrimoni i Memòria Col·lectiva” que s’exhibeix en el Museu Arqueològic i d’Història d’Elx (MAHE) i que acompanya el visitant en un recorregut per la cultura dels pobles i ciutats d’Espanya de finals del segle XIX i fins a mitjan segle XX.

La mostra impulsada per l’Institut del Patrimoni Cultural d’Espanya (IPCE) i inaugurada el 17 de maig de 2017 compta en el Museu Arqueològic i d’Història d’Elx “Alejandro Ramos Folqués” amb una posada en escena museogràfica molt diferent de la que ha mostrat fins ara en les seus on ha estat exposada.

El disseny expositiu i la distribució de les fotografies s’ha sabut conjugar amb una sèrie d’elements relacionats amb el Patrimoni Immaterial il·licità que potencien el delit visual de la mostra. Tot això ha generat que l’exposició temporal siga ja la més visitada dels últims dos anys i la segona més visitada en els últims sis anys, solament superada per l’exposició “Fan falta aparadores. Més de 100 anys de publicitat a Elx” (2015). Passa així, de moment, a ocupar el vuité lloc en el rànquing de les 51 exposicions temporals que han passat per les instal·lacions del MAHE des del 2007.