La Fireta del Camp d’Elx calfa motors

La Fireta del Camp d’Elx calfa motors

El Saló de Plens acull la presentació del cartell de l’esdeveniment que se celebrarà en el passeig de l’Estació del 12 al 15 d’octubre

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha acollit aquest matí la presentació del cartell de la VII Fireta del Camp d’Elx. Un acte en el qual s’han donat cita les associacions agràries i membres de la corporació municipal amb l’objectiu de posar en valor aquest esdeveniment amb l’objectiu de visibilitzar el món rural il·licità i donar a conèixer les immenses possibilitats en gastronomia, turisme, agricultura i qualitat de vida en el camp d’Elx.

L’equip de govern ha triplicat les ajudes per a l’organització d’aquesta fira agrícola

La Fireta del Camp d’Elx se celebrarà del 12 al 15 d’octubre en el Passeig de l’Estació i un any més l’Ajuntament col·labora amb les diferents associacions agràries de la ciutat amb la finalitat d’impulsar l’economia il·licitana i, més en concret, l’agricultura, fer visible el gran potencial del món rural il·licità i donar a conèixer les immenses possibilitats –en gastronomia, en emprenedoria, en turisme, en agricultura, en qualitat de vida- del camp d’Elx.

L’acte ha estat conduït pel regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, i pel de Medi Rural, Antonio García, els quals han posat l’accent en el compromís de l’equip de govern amb la important labor que realitzen les associacions agràries en defensa del món rural il·licità. Aquestes associacions agràries han estat representades per Pedro Valero (ASAJA), Santiago Pascual (Unió de Llauradors i Ramaders d’Elx), Pascual Serrano (Associació per al desenvolupament rural del Camp d’Elx), Pascual Urbán (Comunitat de Llauradors i Ramaders).

Un suport que es plasma en “un important increment en l’ajuda econòmica que l’Ajuntament presta a la Fireta passant dels 10.000 euros de l’any 2015 als 30.000 euros que s’aporten enguany”, ha assenyalat Héctor Díez.

Per la seua banda, Antonio García, ha elogiat el treball que estan realitzant les associacions agràries que situen Elx com un referent en el cultiu de productes autòctons. A més, ha recordat que la present edició de la Fireta del Camp d’ Elx amplia els dies i es farà coincidir amb el pont d’octubre amb l’objectiu de captar més visitants.