La Palmera de sant Ramon donarà per finalitzades les Festes d’Elx

La Palmera de sant Ramon donarà per finalitzades les Festes d’Elx

 

La palmera estarà composta per 180 coetons voladors de palma blanca i serà llançada des de la torre del campanar de Santa Maria sobre les 23.00 hores en finalitzar les “salves”.

Amb el llançament de la Palmera de sant Ramon es donen per concloses les festes patronals d’agost de 2017.

La palmera estarà composta per 180 coetons voladors de perla blanca, cosa per la qual serà semblant a la de la Palmera de la Verge que es va llançar durant la Nit de l’Albà enguany, però més xicoteta.

La Palmera de sant Ramon es llançarà, com és habitual, des de la torre del campanar de Santa Maria, i tindrà una càrrega reglada de quasi set quilos. La pirotècnia encarregada de llançar-la serà Turis i està patrocinada pel “Mesón El Granaíno”.

El tret de l’espectacle pirotècnic es realitzarà sobre les 23.00 hores, encara que és una hora aproximada, ja que cal esperar que finalitzen les “salves” i el públic isca de Santa Maria i se situen a 50 metres, que és on s’ha establit la zona de seguretat.