Pepe Pérez reclama al Govern central que permeta als ajuntaments inversió en seguretat sense afectar al sostre de gasto

Pepe Pérez reclama al Govern central que permeta als ajuntaments inversió en seguretat sense afectar al sostre de gasto

 

El regidor de Seguretat afirma que amb el nivell d’alerta que existeix és necessari dur a terme les actuacions més efectives possibles.

 

S’instal·laran elements de protecció al llarg del passeig dels Arenals del Sol com ja s’ha fet en els carrers Hospital, Bisbe Tormo i el carrer Ample

Pepe Pérez, regidor de Seguretat, juntament amb l’intendent general de la Policia Local, Pepe Bernabeu, i el coordinador d’Emergències, Jesús Andreu, han visitat aquest matí el passeig dels Arenals del Sol. Pepe Pérez ha aprofitat per a reclamar al Govern central que permeta als ajuntaments inversió en seguretat sense que aquesta afecte al sostre de gasto.

“Si no és així estem limitats a l’hora de dur a terme qualsevol inversió i les actuacions ara per ara són necessàries pel nivell d’alerta que hi ha”, ha explicat el regidor de Seguretat.

La visita als Arenals del Sol s’ha realitzat per a analitzar les mesures que s’hi realitzaran.

“El dilluns a les 11 del matí s’hi realitzarà una reunió amb el regidor de Via Pública, Héctor Díez, amb el regidor de Mercats Ambulants, Carlos Sánchez, i l’alcalde en funcions, Antonio García. Els explicarem totes les mesures que adoptarem no solament als Arenals del Sol, sinó també en la ciutat. Immediatament començarem a executar les decisions que s’hagen adoptat”, ha explicat Pepe Pérez.

L’edil de Seguretat ha explicat que en la ciutat s’han adoptat algunes mesures com la col·locació en el carrer Hospital, en la calle Bisbe Tormo i en el carrer Ample d’uns testos i bol·lards.

“Ara durem a terme un estudi general de necessitats però de forma immediata en algunes zones de la ciutat. Els elements seran de posar i llevar, i depenent de les necessitats que hi vegem els anirem instal·lant en diferents llocs”, ha exposat Pepe Pérez.