Protecció en Passeig dels Arenals del Sol

Protecció en Passeig dels Arenals del Sol

 

 

Comença la instal·lació d’elements de protecció al Passeig dels Arenals del Sol

 

L’Ajuntament d’Elx ha començat a instal·lar aquest matí elements de protecció com testos i bol·lards al passeig de Sant Bartolomé de Tirajana, als Arenals del Sol, com va anunciar ahir el regidor de Seguretat, José Pérez. Hui s’han col·locat diversos testos en l’inici del passeig i demà està prevista la instal·lació de més elements al final del passeig, al llarg de 60 metres. En total, es col·locaran una poc més d’un centenar d’elements.

El regidor ha insistit que no hi ha indicis que es puga cometre un atemptat a Elx, però després dels successos de Barcelona considera que cal prendre mesures de protecció. En aquest sentit, ja s’han instal·lat elements protectors en alguns carrers d’Elx que són molt transitats i també es protegiran mercats ambulants com els de les places de Madrid i Barcelona, amb tanques, testos i més presència policial. Al mateix temps, l’Ajuntament està fent un estudi per a determinar amb exactitud la necessitat de protecció en zones concorregudes.