Tot a punt perquè comence el curs en el col·legi Número 37

Tot a punt perquè comence el curs en el col·legi Número 37

Patrícia Macià, regidora d’Educació, ha visitat aquest matí el centre on s’ha instal·lat el mobiliari que donarà forma a les aules d’Infantil

 

 

Patrícia Macià, regidora d’Educació, ha visitat aquest matí el col·legi Número 37, on s’està instal·lant tot el mobiliari que donarà forma a les tres aules de 3 anys, una de 4 anys i una altra de 5 anys.

“Aquest col·legi serà una realitat i s’està quedant molt bé gràcies a les reformes de les pistes poliesportives, les baranes… Posarem jocs infantils i gespa, i és per això que aquest col·legi s’ha convertit en una bona opció tant per als xicotets de Sant Antoni, Travalon o Altabix”, ha explicat la regidora d’Educació.

En el col·legi Número 37 hi haurà sis professors, també un reforç d’audició i llenguatge i la coordinadora d’infantil.

“Apostarem per un mètode que potencie una mirada competent del xiquet, que respectarà els seus interessos, les seues necessitats i revaloritzarà la pròpia cultura”, ha explicat Elena Alfaro, coordinadora d’Infantil del centre, que ha afegit que les aules estaran dividides per microespais on els xiquets han d’investigar i indagar i així es potencie que els xiquets puguen ser creatius.