Un total de 390.000 euros per a l’asfaltat de camins i carrers durant l’any 2017

Un total de 390.000 euros per a l’asfaltat de camins i carrers durant l’any 2017

 

L’Ajuntament inverteix 225.000 euros per a les actuacions i s’ha demanat una subvenció de 100.000 euros a la Diputació d’Alacant i una altra de 65.000 euros a la Generalitat Valenciana

Héctor Díez, edil de Via Pública, ha informat aquest matí sobre les actuacions d’asfaltat que s’estan realitzant i que es realitzaran durant l’any 2017. L’Ajuntament ha invertit 225.000 euros per a les obres i s’ha demanat una subvenció de 100.000 euros a la Diputació d’Alacant i una altra de 65.000 euros a la Generalitat Valenciana, la qual cosa fa un total de 390.000 euros per a aquest fi.

“Durant aquest estiu s’han realitzat diverses actuacions pel que fa a manteniment d’asfalt. A partir d’aquesta tardor es realitzaran altres obres, i també s’ha demanat suport econòmic tant a la Diputació Provincial d’Alacant com a la Generalitat Valenciana per a posar en marxa altres actuacions”, ha informat Héctor Díez.

En el període estival s’han realitzat obres d’asfaltat en el camí de Torres de Carrús i en el camí del Sempero, situat a Daimés.

“Són obres que s’han realitzat sobretot en trams d’aquests camins que estaven bastant deteriorats i que eren un perill per a la seguretat viària.”, ha explicat l’edil de Via Pública.

A més, durant les pròximes setmanes i fins a final d’any es realitzaran nombroses obres. A l’Altet s’asfaltarà el carrer Veler, que és on paren els autobusos que deixen els alumnes del col·legi. S’asfaltarà també el carrer San Fernando, a Torrellano, que és el carrer del col·legi Antonio Machado. I també s’asfaltarà tot el recinte del Centre Cívic d’Atzavares.

“Al centre urbà es faran actuacions en diferents carrils bus, que estan en mal estat i enfonsats pel pas del temps. Concretament s’actuarà als carrers Blasco Ibáñez, Mestre Albéniz i Concepción Arenal”, ha explicat Héctor Díez.

Amb el grup municipal de Ciutadans s’ha acordat una sèrie d’actuacions en les pedanies. S’asfaltarà el camí de Redó a la Baia i també es perllongarà el camí vell de Santa Pola.

A més, gràcies als pressupostos participatius s’hi destinen uns 50.000 euros. Amb aquest pressupost es faran actuacions en el camí de Leguei, a Jubalcoi; en el camí de Diputat, a Santa Anna; en el camí de l’Olmet; i el camí dels Bassars.

“Totes aquestes actuacions se centren en els trams més deteriorats, és a dir, que no són actuacions completes”, ha assenyalat Héctor Díez, que ha afegit que les obres responen tant a reivindicacions veïnals com de la Policia Local.

S’han sol·licitat diverses subvencions a la Diputació i a la Generalitat, en primer lloc per a asfaltar l’avinguda de la Llibertat, en el tram que va de la rotonda de l’Aljub i Sant Fermí i, en segon lloc, per a asfaltar el camí dels Pinyols, a Torrellano.