Balanç 4a setmana de la temporada de caça

Balanç 4a setmana de la temporada de caça

La vigilància de les zones de seguretat continua malgrat el descens de queixes veïnals.

Els dies 24 i 25 de novembre va continuar el dispositiu de la unitat de Medi Ambient de la Policia Local, i es va percebre una moderada quantitat d’infraccions i una notable reducció de telefonades veïnals seguint la tendència de la setmana anterior.

Derramador, Daimés, la Baia o la Foia continuen sent alguns dels punts més controlats. És en aquesta última pedania on dissabte passat es van detectar la major part de les infraccions per realitzar l’activitat en zona de seguretat. La patrulla únicament va haver de recriminar l’actitud d’un individu que va fugir, amb l’arma carregada, en adonar-se de la seua presència, la qual cosa constitueix un greu risc per a la integritat física dels presents. En aquesta jornada es van intervenir fins a tres escopetes amb les corresponents denúncies als seus propietaris.

Diumenge va resultar un dia de tranquil·litat, es va poder realitzar múltiples comprovacions a Ferriol, Torrellano i l’entorn del Clot de Galvany, sense major novetat. En la sala d’operacions no es va registrar cap requeriment ciutadà, i es va constatar d’aquesta manera l’efectivitat de l’operatiu des que es va obrir la temporada de caça.