Actes per al Dia d’Andalusia

Actes per al Dia d’Andalusia

La missa rociera en la parròquia del Sagrat Cor de Jesús iniciarà els actes el diumenge 25 de febrer

El regidor de Festes, José Pérez, i la presidenta de la Casa d’Andalusia, Carmen Serrano, han presentat els actes organitzats amb motiu del Dia d’Andalusia. Els actes començaran diumenge que ve 25 de febrer, a les 19.00 hores, amb la missa rociera en la parròquia del Sagrat Cor de Jesús on es durà a terme una ofrena d’aliments.

Dimecres, 28 de febrer, se celebrarà la tradicional recepció d’autoritats i vi en honor en la seu de la Casa d’Andalusia, en el carrer Inca 64.

El diumenge, 4 de març, a les 12 hores, en el Gran Teatre se celebrarà la Gala del Dia d’Andalusia. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament i hi haurà nombroses actuacions. En finalitzar aquesta gala tindrà lloc un menjar de germanor en el restaurant Nugolat.