Actuacions de la Brigada Nocturna durant el cap de setmana

Actuacions de la Brigada Nocturna durant el cap de setmana
  • Passada la mitjanit un turisme va impactar contra un semàfor de la plaça de Baix sense majors conseqüències. 
  • Continuen els seguiments en punts de molèsties veïnals.

Durant el cap de setmana passat les patrulles del torn de nit han hagut d’atendre diferents serveis i seguiments. La zona centre ha acaparat la major part de les infraccions, per possessió i consum d’estupefaents, d’alcohol en via pública o per orinar. Destaca la detecció de venda d’alcohol fora de l’horari permés i una atenció per intoxicació etílica a un jove. Dins dels seguiments per molèsties, fora de la zona d’oci del centre, les patrulles van centrar la vigilància a l’interior d’algun col·legi, per les denúncies de molèsties dels veïns.

Es va registrar algun accident, sent ressenyables el que va involucrar a un motorista lesionat en l’avinguda Vicente Quiles i el de la col·lisió d’un turisme contra un semàfor en la plaça Baix.

De la mateixa manera va caldre actuar al costat dels Bombers en l’extinció de dos contenidors en les nits de dissabte i diumenge, aquest últim en l’avinguda de Sant Bartolomé de Tirajana en Arenals del Sol.

Enllaç al vídeo de l’extinció del foc en Arenals:

http://bit.ly/2Fdcb6T