Al voltant de 2.000 persones participen en la III Carrera de AECC

Al voltant de 2.000 persones participen en la III Carrera de AECC

AECC destinarà la recaptació a sufragar les múltiples activitats que organitza amb pacients de càncer i els seus familiars

La III Carrera contra el càncer de mama, organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) sota el lema “Elx en marxa”, va reunir en el centre de la ciutat a unes 2.000 persones, entre corredors, en un circuit de 10 quilòmetres, i caminants, que van recórrer un trajecte de quatre quilòmetres.

La carrera va eixir de la plaça de Baix després del tir realitzat per l’alcalde, Carlos González, que va participar com a corredor, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja. La presidenta de l’associació, Susi Díez, va agrair la participació de totes les persones que es van donar cita. En la prova també van participar altres membres de la corporació municipal.

La recaptació es destinarà a sufragar les múltiples activitats que organitza AECC amb pacients de càncer i els seus familiars.

Els primers classificats han sigut:
1°.-Francisco Maciá, de Frans Runners, sènior, amb un temps de 32′ 57″’
2°.-Jorge Navarro, del Club d’Entrenaments Elx, veterà A, amb un temps de 35′ 49″’
3°.-Guillermo García Riquelme, independent, veterà A, amb un temps de 35′ 50″

Les primeres classificades han sigut:
1a.-Cristina Maciá Riquelme, de Joventut Atlètica Elx, sènior, amb un temps de 39′ 51″’
2a.-Rosalía Bonet, de Rosalía Bonet Santos, sènior, amb un temps de 42′ 11″’
3a.-Mari Díez, de C.A. Puertas Lorca, veterana, amb un temps de 42′ 27″

Els premis als guanyadors van ser lliurats pel regidor d’Esports, Jesús Pareja; la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá; els regidors David Caballero, Eva Cresol i Pablo Ruz; i la presidenta d’AECC, Susi Díez.