Conductora sense permís obliga a immobilitzar dos vehicles en el mateix dia

Conductora sense permís obliga a immobilitzar dos vehicles en el mateix dia
  • La conductora no tenia permís de conducció en vigor, ja que el que va mostrar feia més de quatre anys que havia caducat, la qual cosa va motivar la retirada del seu turisme.
  • La implicada va exigir poder retirar el vehicle immobilitzat, ja que mancava de mitjans econòmics per  tornar al seu domicili, però davant la negativa va abandonar la Prefectura en un altre vehicle.

En la vesprada del dia 14 de febrer es va detectar una conductora que circulava sense el seu permís de conducció en vigor, ja que aquest havia caducat en 2013. Aquesta situació, i no disposar de conductor habilitat, va obligar a la immobilització del vehicle.

La implicada es va desplaçar fins a la Prefectura de la Policia Local amb la seua mare d’avançada edat per exigir l’eixida del vehicle del Dipòsit Municipal. En ser advertida que sense un conductor no es podia realitzar l’eixida, va indicar que no disposava de mitjans econòmics per tornar al seu domicili. En aquest punt se li va oferir traslladar-les, especialment per deferència a la seua mare, la qual cosa va ser rebutjada.

Després de la llarga insistència de la conductora finalment va desistir, va abandonar el lloc, i tot seguit va muntar en un altre vehicle estacionat en la rodalia i va iniciar la marxa. A la vista d’això, una patrulla de la Brigada Nocturna que havia presenciat les reclamacions de la infractora va procedir a donar-li l’alt. Els agents van tornar a denunciar la infracció i a immobilitzar aquest nou turisme, ara sí, van accedir, a ser traslladades al domicili per evitar noves actuacions. No obstant això, el gest va ser respost amb diversos insults i menyspreus.