Detingut per reclamació després d’una telefonada veïnal

Detingut per reclamació després d’una telefonada veïnal
  • Veïns del camí del Rebollo van alertar la Unitat Territorial Rural de la pedania per l’actitud sospitosa d’un individu.

El 31 de gener al voltant de les 17.00 hores la sala d’operacions de la Policia Local va rebre una telefonada ciutadana que alertava de l’actitud sospitosa d’un home a l’entrada del camí del Rebollo de la Marina.

Gràcies a l’adequada descripció, la Unitat Territorial Rural de la zona va localitzar el finalment detingut que observava l’interior de diversos cotxes estacionats. Es van realitzar les comprovacions oportunes i es va detectar que pesava sobre l’individu una requisitòria de busca, detenció i personació des de la Comissaria de la Policia Nacional d’Elx.

L’implicat va ser traslladat a dependències policials, sense major novetat.