Detingut després d’agredir a la seua parella amb un pal

Detingut després d’agredir a la seua parella amb un pal
  • Una discussió el dia anterior havia obligat a la víctima a anar-se’n de casa deixar els fills de la parella en el domicili.

     

  • En tornar per ells l’endemà va ser agredida amb un pal, i van haver d’intervenir els acompanyants.

El dia 19 de febrer a les 22.00 hores una patrulla de la Policia Local va acudir a la telefonada que denunciava una agressió de parella en Torrellano.

Una vegada en el lloc els implicats van explicar que havien tingut una discussió el dia anterior, presumptament per la custòdia dels fills menors de la família, després de la qual cosa la dona va marxar del domicili.

L’endemà, després d’avisar-li telefònicament, va tornar a l’habitatge juntament amb uns familiars que van esperar en el carrer. Segons la versió de la víctima, quan va intentar entrar en el domicili l’agressor es va dirigir cap a ella amb un pal, la va interceptar en la porta de l’edifici, i va arribar a colpejar-la i immobilitzar-la. A la vista d’aquesta situació els acompanyants van haver d’intervenir i aconseguiren que l’home tornara al domicili.

Després d’arreplegar els testimoniatges de veïns que van presenciar l’escena i reconéixer l’agressor que havia colpejat una paret amb un pal, es va procedir a detenir-lo per un presumpte delicte de violència masclista pels fets descrits i episodis anteriors. Ja en el centre sanitari el detingut, clarament alterat i hostil, va intentar autolesionar-se, evidenciant el seu caràcter violent.

El 016 és el telèfon d’atenció a víctimes de violència de gènere. És gratuït i no deixa rastre en la factura telefònica.