Detingut després de forçar el local amb el qual va tenir relació laboral

Detingut després de forçar el local amb el qual va tenir relació laboral

Un ciutadà va adonar-se que dos individus acatxats davant la persiana marxaven del lloc en adonar-se de la seua presència.

La patrulla va comprovar que havien intentat forçar l’accés amb un gat hidràulic, la Policia Local va localitzar l’autor minuts després.

El dia 23 de febrer entorn de les 01.45 hores un ciutadà que es dirigia al treball va observar dos individus en actitud sospitosa enfront de la persiana d’un local i va avisar a la Policia Local. En advertir la seua presència, un d’ells va alertar al que manipulava el pany, i van marxar del lloc per a més tard tornar i muntar-se en un turisme.

A l’arribada de la patrulla, van poder comprovar que s’havia intentat forçar la persiana d’accés amb un gat hidràulic i una peça de vorada. Tot seguit la patrulla de la Brigada Nocturna va realitzar gestions per localitzar al titular del negoci, que es va personar en el lloc per entrevistar-se amb els actuants i transmetre’ls certes sospites.

Finalment, es va realitzar una batuda per la zona i es va localitzar el vehicle en el qual els dos implicats van abandonar al lloc. En inspeccionar aquest es va trobar en la part posterior un individu que intentava amagar-se i que coincidia plenament amb la descripció aportada. De les perquisicions dutes a terme per la Policia Local es va poder especular amb la possible relació laboral del buscat amb l’activitat violentada, de la qual, pel que sembla, va ser acomiadat per la seua actitud conflictiva.

Amb la informació obrant en poder de la patrulla i la denúncia de l’afectat es va procedir a la detenció i lectura de drets del presumpte autor dels fets que va ser traslladat a dependències policials.